Over ons

Wij zijn een full service webbureau dat jouw organisatie digitaal en creatief ondersteunt.

webdesign team
logo webilis

Al sinds 2005 werken wij met een divers team van ambitieuze specialisten met veel passie voor het vak. Onze medewerkers hebben allemaal hun eigen specialiteit op het gebied van webdesign, webdevelopment en online marketing.

'There is no selling without telling a story'

Wij ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren rensponsive websites & webshops voor alle branches.

Daarnaast creëren we sterke brands en versterken bestaande brands.

Creatief, professioneel & snel.

webilis team
website eten

Wij zijn goed in wat we doen, maar waarom kiezen voor een website bij Webilis?

Hoe scoort uw bedrijf op het internet? Met aantrekkelijk webdesign en moderne technologie. Teksten worden geoptimaliseerd en uw nieuwe website voldoet aan de richtlijnen van Google.

Surfers hebben weinig tijd. Dus krijgt u een website met heldere structuur en duidelijke navigatie. Zo neemt u de lezer bij de hand, van startpagina tot contactformulier.

Met responsief webdesign past uw website zich aan de schermgrootte aan. Zo navigeert uw bezoeker ook gemakkelijk op zijn smartphone. En gaat u weer een bank vooruit bij Google.

Een bedrijf dat het werk voor u doet? Webilis verzorgt uw nieuwe website tot in de puntjes. Inclusief domeinnaam, e-mail, webteksten, foto’s en aanmelding bij Google.

Via de achterliggende module -gebaseerd op word- kan u de website zeer eenvoudig zelf aanpassen. U kan makkelijk zelf pagina’s toevoegen, foto’s en video’s uploaden.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

KWALITEIT

Of het nu gaat om webdesign of grafisch ontwerp; Webilis streeft sinds wij begonnen zijn in begin 2005 voor de hoogste kwaliteit. Ieder project benaderen wij als een uniek project en we zijn pas tevreden over de kwaliteit als jij dat ook bent.

PERSOONLIJK & FLEXIBEL

We weten dat elk bedrijf en elke website uniek is. Daarom gaan we bij elk project persoonlijk en flexibel te werk. We werken niet met vaste templates, maar gaan uit van jouw wensen en streven altijd naar het resultaat waar jij tevreden mee bent!

Wij bieden alle webdiensten aan die u nodig heeft!

Een fijne samenwerking. Naast de mooie en overzichtelijke website wat Webilis voor ons ontwikkeld heeft zijn ze ook erg behulpzaam als het aankomt op vragen. Aanpassingen worden snel doorgevoerd. Zeer tevreden!

Caroline P.

Stad Genk

Webilis heeft BFV alle eer aangedaan door een prachtige website te ontwerpen. Bovendien ook een snelle communicatie en een prettige samenwerking in het algemeen.

Sammy F.

BFV Invest

Mooie en professionele website voor ons gemaakt.

David J.

Heyblue Pools

00 / 00