Wat we doen

Wij bouwen degelijke websites , webshops, online strategieën, & webapplicaties. 

logo webilis

Webdiensten waar Webilis in uitblinkt 

Werf meer klanten aan door Advertising

GOOGLE ADS & ANALYTICS

Google Ads is een zeer effectieve manier om gekwalificeerd verkeer of geschikte klanten naar jouw bedrijf te leiden terwijl ze op zoek zijn naar producten en services zoals de producten die jij met jouw bedrijf aanbiedt.

 

Met Google Ads kun je gemakkelijk je websiteverkeer stimuleren, meer telefoontjes ontvangen en je winkelbezoeken verhogen. Met Google Ads kan je advertenties maken die getoond worden als jouw doelgroep zoekt op de voor jouw bedrijf belangrijke zoekwoorden. 

 

Dit betekent dat jouw bedrijf wordt weergegeven op de resultatenpagina van de zoekmachine (SERP) op het moment dat uw potentiële klanten op zoek zijn naar producten en services zoals die van jou via Google Zoeken of  Google Shopping.

ADVERTEREN MET WEBILIS

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken.

 

Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Uiterst snelle websites

WAAROM IS SNELHEID BELANGRIJK?

Gebruikservaring staat voorop, daarom vinden zoekmachines het belangrijk dat snelle websites eerder zichtbaar zijn in de resultaten.
Snelle websites scoren dus beter in zoekresultaten.


Hoe sneller jouw website, hoe hoger de kans op goede posities in zoekmachines, een goede gebruikservaring en hoe meer omzet jij maakt met je website. Een snelle website zorgt dus voor meer bezoekers omdat je website hoger in Google staat.

 

Bezoekers klikken weg van de pagina als deze niet voldoet aan de verwachtingen. Niet alleen voor SEO en gebruiksvriendelijkheid is een snelle website belangrijk.

HOGE GOOGLE RESULTATEN

Om hoger in Google te verschijnen, moet je website technisch in orde zijn zodat Google alle pagina’s goed indexeert. Wij creëren strategisch geschreven landingspagina’s, backlinks en metatags.
 
We verwittigen Google wanneer je website online staat. Dan kunnen zij die scannen en zo verschijnt jouw website vlot in hun zoekresultaten.

 

Onze experten optimaliseren eerst de structuur en allerlei technische elementen van je website. Daarna voorzien ze je teksten van relevante trefwoorden om je site beter vindbaar te maken in zoekmachines.

Heb je een vraag ?
Webilis staat voor je klaar!